top of page

Over mij

Welkom, mijn naam is Anita van der Molen. Als MfN-registermediator in arbeidszaken zet ik mijn ondernemersachtergrond en HR-expertise in om te werken aan harmonie en effectieve conflictbemiddeling op de werkvloer.

 

Mijn benadering is persoonlijk en empathisch. Ik geloof in een veilige omgeving waarin iedereen zich gehoord voelt, met als doel niet alleen het oplossen van conflicten, maar ook het bouwen aan duurzame relaties en begrip binnen teams.

Anita-van-der-molen-5.webp

Mijn expertise ligt in het aanpakken van diverse werkgerelateerde uitdagingen, altijd met een op maat gemaakte aanpak. Naast mijn professionele werk ben ik gepassioneerd liefhebber van klassieke muziek en zang. Het zingen geeft mij energie en in combinatie met een wandeling in de natuur helpt mij dat om frisse perspectieven en energie te vinden.

Waarom kiezen voor mij? 

Mijn persoonlijke en empathische aanpak

Met mijn achtergrond in arbeidsmediation creëer ik een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin iedereen zich gehoord en begrepen voelt. Empathie is hierbij mijn leidraad.

Ruime ervaring in HR en mediation

Mijn achtergrond in HR-management en jarenlange ervaring in mediation geven mij een diep inzicht in de complexiteit van werkrelaties en conflicten.

Diepgaand inzicht in beide perspectieven

Mijn ervaring als ondernemer en mijn verantwoordelijkheid voor personeel binnen een familiebedrijf hebben mij een grondig begrip gegeven van zowel de positie van de werkgever als die van de werknemer. Ik spreek en begrijp de taal van beide partijen, wat essentieel is voor effectieve mediation.

Vertrouwde gesprekspartner

Gesprekken met mij zijn vertrouwd en veilig. Ik waarborg dat uw zorgen serieus genomen en meegenomen worden, en bied de zekerheid dat we samen naar een oplossing werken.

Maatwerk in elke situatie

Ik begrijp dat geen twee conflicten hetzelfde zijn. Daarom pas ik mijn aanpak aan op de unieke behoeften en dynamiek van elke situatie.

Focus op duurzame relaties

Mijn doel is niet alleen het oplossen van het huidige conflict, maar ook het bevorderen van langdurige relaties en wederzijds begrip binnen teams.

Flexibiliteit in locatiekeuze voor gesprekken

Ik bied de mogelijkheid om gesprekken te voeren op locaties die het meest comfortabel zijn voor mijn cliënten, of dat nu thuis, op kantoor of op een neutrale plek is.

twee-puzzelstukjes.webp
Zet de eerste stap naar een situatie waar iedereen beter van wordt.

Elk arbeidsconflict biedt kansen. Ben je klaar om die samen aan te pakken? Met een op maat gemaakte en empathische aanpak leid ik je naar een harmonieuze werkomgeving.

Plan een gratis kennismakingsgesprek en ontdek de mogelijkheden.

bottom of page